Muuttopalvelu

Muuttopalvelu sinulle joka haluat pitää kulut kurissa, mutta arvostat muuttoapua. Meiltä saat muuttoon soveltuvan muuttoauton ja tarvitsemasi muuttomiehet. Muuttomiehet on lastauksen ammattilaisia joten muuttoauton lastaus sujuu nopeasti ja vaivattomasti, ja sen tilat saadaan hyödynnettyä tehokkaasti.

 

Edullinen muuttopalvelu

Edullinen muuttopalvelu johon sisältyy muuttomiehet ja kuvan mukainen muuttoauto.  

muuttopalvelu hinnat

TARJOUS! Auto ja 2 miestä = 240€/2h

Muuttopalvelu. Pakettiauto muuttoautoksi.

 

MUUTTOPALVELU Helsinki - Tampere - Helsinki. Kysy nyt!

 

 

Muuttoauto

Muuttoauto ja kuljettaja sekä muuttomiehet saapuvat sovittuna aikana muuttoavuksi. Muuttoauton koko on optimaalinen kaupunkimuuttoihin. Tavaratilan tilavuus on 9 m³ (korkeus 177cm, leveys 155cm, pituus 300cm). 

Muuttoautoon mahtuu 85 muuttolaatikollista tavaraa. Kuljettajan lisäksi kyytiin mahtuu kaksi matkustajaa. Automme varusteisiin kuuluvat myös nokkakärryt, ajorampit, sidontakiskot ja liinat kuorman sidontaan.

 

Tarvitsetko muuttomiehiä?

Lisää aikaa ja/tai muuttomiehiä? Kyllä onnistuu.

 

 

Tarpeettomat tavarat sortti-asemalle

Tilaa Sortti-asema kuljetus muuttopalvelun yhteyteen. Se on helppo tapa päästä tarpeettomiksi jääneistä tavaroista eroon.

Muuttoauton tavaratila

Tilaa Muuttopalvelu! 0400 - 631 118

Tilaa muuttopalvelu verkossa.

 

Muuttovinkki:

Muista energiatankkaus
Muutto on voimia vievä kokemus, joten koko muuttoporukan energiavarannot kannattaa tankata täyteen säännöllisin väliajoin. On myös tärkeää muistaa juoda riittävästi vettä muuton aikana.
 

 

 


Suomen Pakukuljetus | Aino Acktén tie 1 B 16, 00400 Helsinki | Puh. 0400 - 631 118 | Tampere 040-353 6789 | Lähetä sähköpostia | www.pakukuljetus.fi

 

KULJETUS

MUUTTO

NOUTOPALVELU

YRITYKSILLE