Skip to content

Kiitos tarjouspyynnöstä!

Teemme sinulle tarjouksen muutostasi ja lähetämme sen sinulle sähköpostiisi mahdollisimman pian. Muista että voit milloin vain soittaa tai lähettää sähköpostia meille!

Jos sinulla on todella kiire muuton suhteen, voit soittaa ja varmistaa saatavuuden vaikka heti: 0400 631 118.

Kiittäen,
Marko Rintala, yrittäjä

Mitä asiakkaamme ovat sanoneet palvelustamme?

Heti alkumetreillä tuli todella turvallinen vaikutelma että muutto sujuu hyvin! Paku oli ketterä kuin gebardi ja kuljettajalla ratti hallussa.

Jaakko V.
Muutto Kirstinmäestä Niittykumpuun

Muutto sujui suunnitelmien mukaan kuten myös tavarankuljetus. Palvelu soitosta muuttoon ja tavarankuljetukseen oli miellyttävää ja sovitut asiat toteutui eikä aikataulukaan pettänyt. Kiitos! Suosittelen.

Leena H.
Muutto Kannelmäestä Konalaan

Erittäin hyvä palvelu, nopea tehokas ja ripeät muuttomiehet. Kaikki toimi hyvin ja huolellisesti. Sain ystävällisiä neuvoja myös tilausta tehdessä kun kyselin vinkkejä, oli mukava asioida. Suosittelen!

Johanna A.
Muutto Oulunkylässä uuteen asuntoon

Mikä Suomen Pakukuljetus?

Hei!

Olen Marko Rintala, Pakukuljetuksen perustaja ja nokkamies. Kun perustin firman, kaikki lähti liikkeelle melko vaatimattomasti — kokoonpanolla paku ja mies. Nyt meitä on jo useita ja pakun kaveriksi on saatu myös kuorma-auto, jonka avulla myös suurempien asuntojen muutot onnistuvat helposti.

Yrittäjänä minulle on tärkeää, että muuttosi onnistuu odotetusti. Selkä suorana voin sanoa, että olemme onnistuneet tässä tavoitteessa – siitä osan voit lukea tämänkin sivun asiakaspalautteista. Tästä kiitos kuuluu tietysti kokeneille muuttomiehillemme, jotka hoitavat muutot ammattilaisen rutiinilla päivästä toiseen.

Jos haluat hyvää muuttopalvelua, soita minulle. Lupaamme hoitaa muuttosi ammattitaidolla ja kohtuuhintaan.

Marko Rintala
0400 631 118
helsinki@pakukuljetus.fi

Muuttopalvelu Helsinki

Yhteystiedot

Vastaamme puhelimeen arkisin ja lauantaisin. Voit myös lähettää sähköpostia.

Kalannintie 6 A, 00430 Helsinki
MA – PE 8:00 - 21:00, LA 9:00 – 15:00
0400 631 118
helsinki@pakukuljetus.fi