Skip to content

Kuljetuspalvelu Helsinki ja Tampere -alueella. Kuljetuspalvelua ja kantoapua kaikkiin tavarankuljetuksiin.

Palvelemme lyhyelläkin varoitusajalla.

 

Kuljetuspalvelu – Sohva ja sänky kerralla kyytiin

Kuljetuspalvelu - Helsinki ja TampereKuljetukset ja pienmuutot Helsingissä ja Tampereella on parasta hoitaa pakettiautolla.

Pakettiautomme tavaratilan tilavuus on 7 m³ (korkeus 177cm, leveys 155cm, pituus 215cm), kyytiin mahtuu kerralla yleensä yksiön muuttokuorma tai 50 muuttolaatikollista tavaraa. Kuljettajan lisäksi kyytiin mahtuu kaksi matkustajaa. Automme varusteisiin kuuluvat myös nokkakärryt, ajoramppi, sidontakiskot ja liinat kuorman sidontaan.

Kuljetuspalvelu hinta ja maksutapa

Kotitalous: Käteinen, pankkikortti tai luottokortti. Maksu kuljettajalle työn päätteeksi. Kuitti maksun yhteydessä sähköpostiin.

Yrityksille: Lasku 7pv netto.

Pakukuljetus      60€/kuljetus
Pakettiauto ja Kuljettaja + Apumies tunniksi. Molemmat kantoapuna. Sopii yksittäisiin tavarankuljetuksiin tai kotiinkuljetuksiin.      150€
TARJOUS!
Iso Pakettiauto ja Kaksi Apumiestä kahdeksi tunniksi. Asiakkaan ei tarvitse itse osallistua kantamiseen. Kahdessa tunnissa muutamme yleensä yksiön verran tavaraa tai noudamme tavaraa useammasta eri osoitteesta.     240€
Lisäaika kaikkiin palveluihin 41,25€/15min.

 

 

Kuljetus kaikelle mitä tarvitset. Noutopalvelu hakee ja toimittaa tavarat puolestasi sekä vie tarpeettomat tavarat kierrätykseen tai sorttiasemalle. Pikakuljetuksia kiireisille. Muuttopalvelu kotitalouksille ja yrityksille.