Skip to content

Muutto – Helsinki Turku Tampere -alueilla

Muutto nopeasti ja edullisesti. Muuttopalvelu avuksesi Kotimuutto ja yritysmuutto alk. 300€ – lyhyelläkin varoitusajalla.

Muuttoapu – Luotettava ja Hyvämaineinen muuttoyritys

Muuttoapua turvallisesti ja varmasti. Täytämme hyvämaineisen ja luotettavan kuljetusyrityksen vaatimukset. Ely-keskus on myöntänyt meille kansainvälisen tavaraliikenneluvan n:o 337953 joka on voimassa EU jäsenvaltioissa. Muuttomiehemme puhuvat suomea äidinkielenään.

Muutot edullisesti – Muutto Tarjous

Pakettiauto ja kaksi muuttomiestä kahdeksi tunniksi 300€.

Lisäaika 41,25€ /15 minuuttia.

Muutto nopeasti ja edullisesti. Kotimuutto ja yritysmuutto alk. 300€ – lyhyelläkin varoitusajalla.

Muuttopalvelu

Muuttopalvelu on tarkoitettu kodin tai toimiston muuttoon. Muuttopalveluun sisältyy kaksi muuttomiestä ja Iso pakettiauto. Muuttopalvelu pakettiautolla on erinomainen valinta silloin kun, tavarat mahtuvat kerralla kyytiin tai muuttomatka on lyhyt.

Muuttomiehet ja Muuttoauto

Muuttomiehet ja muuttoauto sopii kodin tai toimiston muuttoon. Pakettiauto on erinomainen muuttoauto kaupungissa silloin kun, tavarat mahtuvat kerralla kyytiin tai muuttomatka on lyhyt.

Muutot tehdään ilman hankalia ja kalliita välikäsiä. Muutto sujuu helposti ja nopeasti kun muuttomiehet ovat muuttoapuna.

Muuttoauton tilavuus

Muuttoautona on pakettiauto. Kuvassa alapuolella. Tavaratilan mitat: pituus 430cm, korkeus 185cm, leveys 165cm. Kyytiin mahtuu kerralla keskimäärin 30-40 neliön asunnon koko irtaimisto. Muuttolaatikoita mahtuu 85 kpl kerralla.

Muuttopalvelu-Muutto-Helsinki-Tampere

Muutto edullisesti – Muuton hinta

Tulemme luoksesi maksutta hintaan 0€! Muuton hinta muodostuu ajankäytöstä ja aika alkaa, kun saavumme tilaamaasi osoitteeseen Hki,Tku,Tre alueella. Minimiveloitus on kaksi tuntia. Lisätyöt 15 minuutin aikajaksoissa. Veloitus päättyy kun tavarat on kannettu sisään asuntoon.

MUUTTOTARJOUS!
Iso Pakettiauto ja kaksi muuttomiestä kahdeksi tunniksi. Esim. Yksiön muutto sujuu yleensä kahdessa tunnissa.     300€
Lisäaika 41,25€/15min.

Muuttopalvelut  Ma-Pe klo 8:00 – 18:00

Maksutapa

Kotitalous: Käteinen, pankkikortti tai luottokortti. Maksu kuljettajalle muuton yhteydessä. Kuitti maksun yhteydessä sähköpostiin.

Yrityksille: Lasku 7pv netto.

Muutto-ohjeet on kerätty muuttomiesten käytännön kokemuksista. Muutto-ohjeet auttaa sinua muuttamaan mahdollisimman stressivapaasti, säilyttämään tavarasi ehjinä ja säästämään rahaa muuttopalvelun hinnassa.

Muuttovakuutus

Muuttovakuutus – Rikkoontumiset ja muut vahingot.

Muuttoilmoitus

Muuttoilmoitus on nopeinta tehdä verkkopalvelussa. Tee muuttoilmoitus

Muuttoilmoitus tulee lain mukaan tehdä aina, kun muuttaa pysyvästi asunnosta toiseen tai kun tilapäinen oleskelu toisessa osoitteessa kestää yli kolme kuukautta. Ilmoituksen voi tehdä aikaisintaan kuukautta ennen muuttopäivää. Sen tulee kuitenkin olla maistraatissa viimeistään viikon kuluttua muutosta.

Muuttoilmoituksella tiedot päivittyvät yhdellä kertaa sekä maistraattien ylläpitämään valtakunnalliseen väestötietojärjestelmään että Postiin. Tekemällä muuttoilmoituksen hyvissä ajoin ennen muuttoa, voi varmistaa, että postit tulevat heti oikeaan osoitteeseen. Ajantasaiset osoitetiedot nopeuttavat asiointia kotikunnassa, verot menevät oikeaan kuntaan ja vaaleissa pystyy äänestämään oman asuinalueen äänestyspaikassa.

Väestötietojärjestelmästä uudet osoitetiedot välitetään automaattisesti myös viranomaisille: muun muassa seurakunnille, Trafin ajoneuvo- ja ajokorttirekisteriin, Kelaan, verohallintoon sekä puolustusvoimille. Lisäksi monet eläkelaitokset, pankit, vakuutusyhtiöt, järjestöt, lehtitalot ja yritykset saavat uudet osoitetiedot suoraan väestötietojärjestelmästä.