Skip to content

Tavarankuljetukset Helsinki ja Tampere -alueella. Kantoapua tavarankuljetuksiin ja muuttoihin. Noudamme tarpeelliset ja tarpeettomat tavarat puolestasi.

Edullinen tavarankuljetus Helsingissä ja Tampereella. Tulemme luoksesi hintaan 0 €. Tavarankuljetuksia toteutetaan isolla pakettiautolla.

Tilaa tavarankuljetus yhdellä tai kahdella henkilöllä. Molemmat auttaa kantamisessa. Palvelemme lyhyelläkin varoitusajalla.

 

TAVARANKULJETUKSEN HINTA ON EDULLINEN!

Tavarankuljetukset

Tavarankuljetukset Helsingissä ja Tampereella.

Tavarankuljetus pakettiautolla jonka tavaratilan tilavuus on 9 m³ (korkeus 177cm, leveys 155cm, pituus 300cm), tavaratilaan mahtuu 85 muuttolaatikollista tavaraa. Kuljettajan lisäksi kyytiin mahtuu kaksi matkustajaa. Automme varusteisiin kuuluvat myös nokkakärryt, ajoramppi, sidontakiskot ja liinat kuorman sidontaan.

 

Maksutapa ja hinnat

Kotitalous:
Maksu suoritetaan kuljettajalle muuton päätteeksi käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla.
Kuitti tulee maksun yhteydessä sähköpostiin.Käteinen, pankkikortti tai korttimaksu kuljettajalle. Kuitti lähetetään maksun yhteydessä sähköpostiisi.
Yrityksille:
Lasku 7pv netto. Verkkolasku, sähköposti tai kirje.

 

Aukiolo ja kuljetukset

Palvelemme Ma-Su klo 9-21.

 

Tavarankuljetus tilaukset

Soita!

Tavarankuljetus - Pakukuljetus

Kuljetamme kaiken mitä tarvitset. Noutopalvelu toimittaa ja hakee tavarat puolestasi sekä vie tarpeettomat tavarat kierrätykseen tai sorttiasemalle. Pikakuljetuksia kiireisille. Muuttopalvelut kotitalouksille ja yrityksille.