PAKETTIAUTON VUOKRAUS

Pakettiauton vuokrausta kuljettajan kanssa. Kuljettaja on kantoapuna tavaroiden kantamisessa. Voit käyttää palveluamme tavarankuljetuksiin ja muuttoihin. Tilaa pakettiauto kuljettajan kanssa toivomaasi osoitteeseen, sovittuna ajankohtana.

 

KULJETUKSET JA MUUTOT

Pakettiauton tavaratilan tilavuus on 9m3. Se on noin 35% normaalia vuokrattavaa pakettiautoa pidempi sekä korkeampi. Sopii mainiosti muuttokuljetuksiin kaupungissa. (max korkeus 177cm, max leveys 155cm, max pituus 300cm). Autossa on mukana nokkakärryt, sidontakiskot ja liinat kuorman sidontaan sekä ajorampit  mopon, moottoripyörän jne kuljetusta varten. Lisäksi mukaan mahtuu kaksi matkustajaa.

VUOKRAA PAKETTIAUTO KULJETTAJAN KANSSA

Pakettiauto ja kuljettaja vuokralle heti tai sovittuna ajankohtana. Pakettiauton vuokraukseen sisältyy aina kuljettaja. Kuljettajamme auttaa isokokoisten ja raskaiden tavaroiden kantamisessa. Kantoapu sisältyy palvelun hintaan. Apumiehiä on saatavana kantoavuksi 1-2 kpl.

 

Mitä etua pakettiauton vuokraukseen verrattuna?

Pakettiauton vuokraukseen verrattuna säästät aikaa ja vaivaa kun sinun ei enää tarvitse hakea eikä palauttaa vuokraamaasi pakettiautoa ennen käyttöä eikä käytön jälkeen. Sinun ei myöskään tarvitse ajaa itse, näin vapaudut myöskin korvausvastuusta mahdollisessa kolaritilanteessa. Enää ei tarvitse pelätä sakkomaksuja vuokra-ajan mahdollisesta ylittämisestäkään. Polttoainemaksutkin sisältyvät hintaan. Saat myös kuljettajan kantoavuksi joten et ole enää riippuvainen kavereitten menoista.

  1. Kuljettaja ajaa puolestasi. Pakettiautossa on tilaa on kahdelle matkustajallekin.
  2. Pakettiauto ja kuljettaja tulee tilaamaasi osoitteeseen sovittuna ajankohtana ja poistuu kun et enää tarvitse palvelua. Ei enää pakettiauton hakua eikä palautusta. Ei myöskään sakkouhkaa vuokrausajan ylityksestä.
  3. Kantoapua. Kuljettaja auttaa kantamisessa. Olet riippumaton kavereitten avusta.
  4. Vapaudut korvausvastuista mahdollisessa kolaritilanteessa.
  5. Pakettiauto, kuljettaja, kantoapu, nokkakärryt, polttoaineet ja ajorampit sisältyvät hintaan.
  6. Noutopalvelu ja tavarantoimitus. Voit pyytää kuljettajaa noutamaan ja/tai toimittamaan tavarat puolestasi.
  7. Muuttoauto ja muuttoapu. Kuljettaja toimii myös muuttoapuna. Lisämies tilattavissa lisäpalveluna.

 

Tilaaa nyt! 

0400-631 118 /Helsinki

040-353 6789 /Tampere

 

Tai täytä online tilaus

Etkö jaksa itse kantaa tai haluatko kantamiseen lisävauhtia? Tilaa lisämies kantoavuksi!

 

 

Pakettiautonvuokraus hinnat


Suomen Pakukuljetus | Aino Acktén tie 1 B 16, 00400 Helsinki | Puh. 0400 - 631 118 | Tampere 040-353 6789 | Lähetä sähköpostia | www.pakukuljetus.fi

 

KULJETUS

MUUTTO

NOUTOPALVELU

YRITYKSILLE