Skip to content

Pakettiauton vuokraus kuljettajan kanssa on helppo vaihtoehto pakettiauton vuokrausta suunnittelevalle.

Pakettiauto ja kuljettaja tulee tilaamaasi osoitteeseen sovittuna ajankohtana ja poistuu kun et enää tarvitse pakukuljetusta. Pakettiauton haku ja palautus on historiaa. Kuten myös sakkouhka vuokrausajan ylityksestä.

Kuljettaja noutaa tavarat puolestasi tai yhdessä kanssasi ja toimittaa ne sitten haluamaasi osoitteeseen.

Pakettiauton vuokraus – Kuljetukset ja Muutot

Vuokraa pakettiauto ja kuljettaja avuksesi niin yksittäiset tavarankuljetukset ja muutot sujuvat helpommin kuin koskaan aiemmin.

Pakettiauton tavaratilan tilavuus on 9m3. Tavarantilan mitat (sisätilan korkeus 184cm, leveys 155cm, pituus 300cm). Pakukuljetus paku on noin 35% normi pakua pidempi sekä korkeampi. Kuljetukset ja muutot Helsinki ja Tampere alueilla hoituu yhtä helposti kuin tavarankuljetukset. Autossa on mukana nokkakärryt, sidontakiskot ja liinat kuorman sidontaan sekä ajorampit vaikkapa mopon, moottoripyörän, ruohonleikkurin jne kuljetuksia varten.

Lisäksi mukaan mahtuu kaksi matkustajaa.

VUOKRAA PAKETTIAUTO KULJETTAJAN KANSSA

Pakettiauto ja kuljettaja vuokralle heti tai sovittuna ajankohtana. Pakettiauton vuokraukseen sisältyy aina kuljettaja. Kuljettajamme auttaa isokokoisten ja raskaiden tavaroiden kantamisessa. Kantoapu sisältyy palvelun hintaan. Apumiehiä on saatavana kantoavuksi 1-2 kpl.

Pakukuljetus vs. Pakettiauton vuokraus – Mitä etua pakettiauton vuokraukseen verrattuna?

Pakettiauton vuokraus on aikaa vievää eikä aina niin helppoakaan. Pakukuljetus säästää aikaa ja vaivaa kun sinun ei enää tarvitse hakea eikä palauttaa vuokraamaasi pakettiautoa ennen käyttöä eikä käytön jälkeen. Sinun ei myöskään tarvitse ajaa itse, näin vapaudut myöskin korvausvastuusta mahdollisessa kolaritilanteessa. Enää ei tarvitse pelätä sakkomaksuja vuokra-ajan mahdollisesta ylittämisestäkään. Polttoainemaksutkin sisältyvät hintaan. Entäs ne monisivuiset sopimusteksti jotka joutuisit allekirjoittamaan? – Ei niitäkään.

Saat myös tarvittaessa kuljettajan kantoavuksi joten et ole enää riippuvainen kavereitten menoista. Etkä jää kiitollisuudenvelkaan ystävillesi.

  1. Kuljettaja ajaa puolestasi. Pakettiautossa on tilaa on kahdelle matkustajallekin.
  2. Pakettiauto ja kuljettaja tulee tilaamaasi osoitteeseen sovittuna ajankohtana ja poistuu kun et enää tarvitse palvelua. Ei enää pakettiauton hakua eikä palautusta. Ei myöskään sakkouhkaa vuokrausajan ylityksestä.
  3. Kantoapua. Kuljettaja auttaa kantamisessa. Olet riippumaton kavereitten avusta.
  4. Vapaudut korvausvastuista mahdollisessa kolaritilanteessa.
  5. Pakettiauto, kuljettaja, kantoapu, nokkakärryt, polttoaineet ja ajorampit sisältyvät hintaan.
  6. Noutopalvelu ja tavarantoimitus. Voit pyytää kuljettajaa noutamaan ja/tai toimittamaan tavarat puolestasi. Kylläkyllä.. pelkällä puhelinsoitolla voit liikutella tavaraa paikasta toiseen.
  7. Muuttoauto ja muuttoapu. Pakettiauto sopii muuttoon. Muuttoapua tilattavissa lisäpalveluna.

Tilaa nyt! 

Soita tai täytä online tilaus

Etkö jaksa itse kantaa tai haluatko kantamiseen lisävauhtia? Tilaa kantoapua!

Pakettiautonvuokraus hinnat