Skip to content

Muuttopalvelu sinulle joka haluat pitää kulut kurissa, mutta arvostat muuttoapua. Meiltä saat muuttoon soveltuvan muuttoauton ja tarvitsemasi muuttomiehet. Muuttomiehet on lastauksen ammattilaisia joten muuttoauton lastaus sujuu nopeasti ja vaivattomasti, ja sen tilat saadaan hyödynnettyä tehokkaasti.

Edullinen muuttopalvelu

Muuttopalvelun hinta on edullinen ja siihen sisältyy muuttomiehet ja kuvan mukainen muuttoauto.

TARJOUS! Pakettiauto ja 2 muuttomiestä = 300€/2h

MUUTTOPALVELU Helsinki – Tampere – Helsinki. Kysy nyt!

Muuttopalvelu

Muuttoauto

Muuttoauto ja kuljettaja sekä muuttomiehet saapuvat sovittuna aikana muuttoavuksi. Muuttoauton koko on optimaalinen kaupunkimuuttoihin. Tavaratilan tilavuus on 9 m³ (korkeus 177cm, leveys 155cm, pituus 300cm).

Muuttoautoon mahtuu 85 muuttolaatikollista tavaraa. Kuljettajan lisäksi kyytiin mahtuu kaksi matkustajaa. Automme varusteisiin kuuluvat myös nokkakärryt, ajorampit, sidontakiskot ja liinat kuorman sidontaan.

Tarvitsetko muuttomiehiä?

Lisää aikaa ja/tai muuttomiehiä? Kyllä onnistuu.

Tarpeettomat tavarat sortti-asemalle

Tilaa Sortti-asema kuljetus muuttopalvelun yhteyteen. Se on helppo tapa päästä tarpeettomiksi jääneistä tavaroista eroon.

Soita ja Tilaa Muuttopalvelu!

Muuttovinkki:

Muista energiatankkaus
Muutto on voimia vievä kokemus, joten koko muuttoporukan energiavarannot kannattaa tankata täyteen säännöllisin väliajoin. On myös tärkeää muistaa juoda riittävästi vettä muuton aikana.